Get Your Own Scroller

Thursday, 27 June 2013

First Give Away Ana???cepat...

Assalamualaikum...
Huh...setelah bertahun..huhu...Ana pikir2 tentang ni...sekarang baru boleh..sebab gift da ada sponsor..hehe boleh lah ana buat selalu...Terima kasih Hincik2 and Makhincik semua...hehe...

Sempena Jumaat and INI...

INI...?


Ya senang ja untuk menang First GIVEAWAY ana ni...hehe...

~ Step 1 ~
Follow BLOG NI...
And 
Like FANPAGE INI...

 ~ Step 2 ~
Comment ENTRY INI...
And share katt FB korang...
Linkkan Kat SYIFAUL SAIRA...

~ Step 3 ~
Dah terlist nama korang...huh senang x?

  • Ana akan memilih pemenang yang creative dalam mengomen...k...
  • Date Due 11.59pm 30/6/2013...hehe
  • Pemenang akan menerima hadiah MISTERI dari ana!!!
Ya sempena jumaat ni mungkin nasib korang lah k...
Selamat Mencuba...
WASALAM...

5 comments:

  1. wow,,nk adiah...

    ReplyDelete
  2. tahu tak knpa yg maha pencipta beri kita 2 mata,2 tangan,2 kaki tp tuhan berikan kita 1 hati..??? jwpannya adalah krna tuhan mahu kita mencari 1 lg hati untuk melengkapkn hati kita yg 1 lg...kita sbgai hambanya cma mampu merancang tp maha pencipta kita yg mnentukn sgala2nya.

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...