Get Your Own Scroller

Tuesday, 20 August 2013

"OHBlogger Blogger Baru"

Assalamualaikum...
Hurm Korang pernah dengar Segmen OHBlogger Blogger Baru ...???
ini Segmen OHBlogger yang wat tok sesape yang follower nya kureng...kureng camana tuh???kureng lah pada follower OHBlogger la kowt..hehe...memang xlah yer dak???hehe..Merendah Diri tol..hihik..

Camana Korang nak Join??? Meh sini...

 Entri anda perlu ditulis berkenaan blog anda dan perlu diselitkan beberapa perkara berikut, nama anda, nama blog anda, mengapa pilih nama blog tersebut, link blog anda, bila anda mula berblog dan tujuan anda berblog. Berikan juga sebab mengapa anda sertai segmen ini.



ENTER HERE
Nama : Saira Othman
Nama Blog : Syifaul Saira.Com
Link Blog : http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/
Mula Berblog : Since 2011
Tujuan Berblog : 
Untuk berkongsi pendapat tentang pelbagai isu...berkongsi kisah hidup yang serba sederhana ini agar ada yang mengambil iktibar dengan apa yang telah terjadi didalam kehidupan ini...Sebagai seorang muslimah yang membesar di negara non muslim membuatkan diri ini sedar yang keperluan jihad dan aqidah serta iman yang mantap amat diperlukan bagi berjuang di negara bukan muslim...Juga ingin berkongsi perihal daqwah juga menyebarkannya...Lillahita'ala...


Baca Selengkapnya - Segmen OHBlogger Blogger Baru 
Segmen OHBlogger Blogger Baru

K Wasalam...

14 comments:

  1. all the best :) jemput join GA ini jg ..

    http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/contest-destinasi-honeymoon-impian.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen.. wah org terawal letak link..^___^

    ReplyDelete
  3. jom2.... =)
    http://mesrailmu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. singgah sini.. ^^ dari segmen sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...dari segmen yang sama , good luck ya :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. salam kenalan dari cik akak omei

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...dari segmen yang sama..
    http://aswanazmy.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  8. salam saira..salam perkenalan dari saya...hope dapat jadi rakan blogger...saya datang dari segmen yang sama...
    BW + Follow here...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan..selamat berbloging..www.tepakku.com

    ReplyDelete
  10. gud luck dr segmen yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  11. Hi,dari segmen yang sama. selamat berkenalan. Gud Luck! http://akudot.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. mama singgah dari segmen yang sama,salam perkenalan... done follow.

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/segmen-ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. As-Salam.
    Terima kasih kerana kesudian join segmen bro ini ... in Sha Allah, akan ada yang menang hadiah bonus yang bro sediakan itu nanti.

    Datang jenguk ....

    www.hasrulhassan.com - OHBlogger Blogspot Malaysia

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...