Get Your Own Scroller

Wednesday, 14 August 2013

" Saya Nak Duit Raya Cik Misya !!! "

Assalamualaikum...
Hurm...lepas raya Continue with GA by Cik Misha plak k...hehe...Harap korang rajin2kan diri lah Join GA nih hehe...Ni ala2 promote gak lah...Promote mempromote sama2 untung wow best...Yang penting niat...Niat kena baik...hehe...Kunjung2 lah Blog Cik Misha ni...Ziarah menziarahi waktu raya ni...kan Cik Misha???


Yang bestnya Contest ni korang kena guna creativiti masing tok wat ala2 story sal DUET....da kata pown time raya so mesti lah sal ang pow yang korang dapat time raya...hehe...Jom Story...>>>

~STORY ANA~
Hurm...ana mula dapat wit raya ni mestilah waktu baby ken..hehe...tu suma da masok lam account my mum hihik...Ohkey...time besar ana bermaharajalela...waktu Sek pernah dapat lam 4,5 ratus k..hehek...Kaya lah lam sebulan..haha..pastu bedak2 beli barang..haha...Da mula keja...Kian merosot ang pow ku dapat...Around 1,2 ratos je..jadi lah...

Bagaimana ngn anda??? xdapat langsung ke??? haha....kecian...Huh cepat2 lah mintak ngn Cik Misha nih Jom...hehe

Di Sini Tag Mereka

I'm DONE with any Rules Here..hehe...How About You???

K Good Luck...Rezeki is Anywhere asalkan You Allways With Allah...
K Wasalam...

8 comments:

  1. Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..ayu ada buat segmen...malam ni tamat...joom join..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  3. Salam, selamat hari raya aidilfitri.

    Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    Good luck! ^^

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya.. singgah dari segmen yg sama..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  5. salam..adda singgah dari contest yg sma.. :)

    ReplyDelete
  6. Shark pn dpt jugak..
    Bleh celen saira punya bnyk tu..
    Hehe.
    Shark br je join

    http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Tahniah!! Anda pemenang duit raya Cik Misya!!:) Sila lihat link untuk menuntut hadiah. http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-pemenang-contest-saya-nak-duit.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal saya membalas kunjungan di sini. Goodluck dan selamat bersegmen :)
    Btw kalau ada masa jemput join. Hadiah menarik :

    Menang teddy bear -
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Menang dress lawa - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    Dan luangkan masa untuk lihat giveaway lain jugak. Rugi kalau tak join :)

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...