Get Your Own Scroller

Thursday, 15 August 2013

SEGMEN KUNJUNG-MENGUNJUNG BERSAMA AYUINSYIRAH

Assalamualaikum...
Hurm...Sempena Segmen INI...ana ada wat Entry ni Khas Buat Sahabat2 Alam Maya, Yang xmengenali diri ni pown, Sanak Saudara And yang penting semua umat Manusia Yang namanya Hamba Allah...

Yela...Dalam diam nya kita mesti ada jugak yang salahnya dimata sendiri dan orang...Apatah lagi diri ini yang xreti duduk diam...Berceloteh ja memanjang...Tentunya banyak sekali kesilapan Yang terbuat dan dibuat secara xsengaja or sengaja...

Oleh sebab2 yang diatas...ana nak mintak ampunkan salah dan kekhilafan diri ini...Banyak salah nya yang diri ini xsedar...Harap dapat maafkan...0 = 0 k...hihik...

KLIK HERE
K Wasalam....

3 comments:

  1. mekacih ye sudi join segmen ayu..
    joom ramai2 kita kunjung mengunjung ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/joom-kita-kunjung-mengunjung-ke-blog.html

    ReplyDelete
  2. salam kunjungan dari segmen yg sama..

    selamat hari raya..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,

    Apa khabar? Abe Kie pun dtg dari segmen yg sama. Done follow here. Happy blogging, my new friend....

    http://jukdin.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...