Get Your Own Scroller

Tuesday, 20 August 2013

Telekung Buat Aqeela...

Assalamualaikum...
Hurm...huhu...tiba2 ja tingat pada si comel ni huh...Masa dia pulang beraya ritu xpuasss la nak gomol2...huhuk...so bila dah xda dok merindu plak...aduyaiii...memang manusia macam tuh...bila ada xhargai sepenuhnya...bila dah xda baru nak eh uh eh uh...Lolll...

Hurm..ini entry huh wat si comel ni lagi lah...Special For the Telekung...huhuk...xtau lah mana umi dia beli tapi sesuai gitew ngn muka dia huh,,,comel ngatttt...hehe...cam nak Kissssssssss je xnak lepas...hihikkk....

Pics ni amik dari FB umi die..hihi..jgan mara ye kakkkk...Tunjuk at mama...mama teroz kiss scrin fon ana..hehe...

NI huh Telekung wat aqeela...

Cantik x Saye???
Hehe...Kena bagi anak try pakai and buatkan dia rasa suka pakai...and paham kan dia wear telekung for what...For solat kan...Jom solat...hehe Sweet woittt... So anak2 akan suka pakai telukung and dia plak akan ajar kita untuk solat...hehe...Lillahita'ala...

K wasalam...We luve you Aqeela...

p/s : ajar anak2 ikut sunah adlah pengajaran terbaik buat dia...

5 comments:

  1. comelnya aqeela :)
    betul2 .. kena tanamkan minat anak dari kecik2..
    insyaAllah dah besar nnt jd anak yg solehah.. amin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...ye la...sama2 kita didik diorang yer..

      Delete
  2. alahai comelnya, geram aunty tengok...

    ReplyDelete
  3. alolo nomey nyee ;)
    pndai die pandang kamera cm tau2 je owg nk maik pic die hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la...di suka pandang camera..hehe

      Delete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...