Get Your Own Scroller

Sunday, 29 September 2013

Bila Si Dia Merajuk *_^

Assalamulaikum...
Hurm...maaf baru nak mula buka blog and baru skrg ada respons nak mempublish...tapi ini bukanlah draft sebab ni hangat2 lagi...hot2 gitew baru write the idea..hehe...

Okayh..hehe gelak luh...senyuman buat org ingat kita tul x?? Walaupun korang xnmpak ana..hahak...nk bermula dengan kisah si dia..si dia ada dua...yg pertama mr S yg kedua miss A...hehe entry ni kisah miss A lah..ish korang ni..mr S xkasi cita kisah dia kt blog...huhu

Miss A sapa??? Semestinya Aqeela kan..itulah the princess charming lam family kami pown...skarang ni ana suka ngusik dia...ana suka wat muka marah and kata dalam nada marah "amboiiii niii" korang tau aapa reksi dia???

Dia wat derk je...bikin panas ini budak...sekali lagi seperti dia atas...mula lah...hehe. hihi...mula wat muka sedih...and sebeeekkk...yes berjayaaaaa....yup i done... haha...

Bila ana tengok dia sebeekkk je..ana gah sikit je lagi teros dia mengeluarkan berbutir2 permata...hehe..hihi...sonok tengok..bila ana amik dukunk teros letak muka...sembap gitew huh muka dia kat bahu ana...ammbboiii manja dia...

Skarang semua org suka dukung dia..sebab dia amat manja buat org senang...hihi...

Alhamdulillah dengan kurniaanmu ya ALLAH...kami bersyukur...

K Wasalam...

8 comments:

  1. betul tu sis.. wah happy je dia... betul la org kata.. anak2/ bdak2 ni la pnyeri hidup....

    ReplyDelete
  2. memg besh tngok anak kn
    sejuk hati ni
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no.206

    ReplyDelete
  3. Senarai peserta 'Segmen Komen Berpantun By Shakira' dah keluar!
    Jom tengok siapa yang sudi berpantun tu. Biar mood pagi ni berseni dan berbunga-bunga sikit :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-komen-berpantun.html

    ReplyDelete
  4. comellnya...

    follow akak ya..

    ReplyDelete
  5. dari segmen/GA Nabila Medan..dah follow sini..
    http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...