Get Your Own Scroller

Thursday, 5 September 2013

Kenapa Rambut Aqeela Bercinta Nak Tumbuh???

Assalamualaikum....
Hurm...eh perasan x blog ni famous bila ada si comel nih...aduyaiii...ana xleh wata apa sebab asal letak pics dia ja ada ja comment...k tahu dah...dia lagi famous dari writeer blog nih...tuh yang malas tuh...nak behenti dari berblog ah camni...huuu...

Hurm...ada orang comment cakap rambut aqeela tuh xtumbuh eh??? dalam erti kaata lain lambat tumbuh???
Hurm...yuop...memang pown tah lah ana pown dok cakap benda yang sama ja...haritu pergi rumah mak sedara ada lah baby sepupu ana...ana tengok sambil kata "Mak ai...lebatnya rambut dia..." mak dia cakap sejak lahir lagi memang lebat ,ni pown baru je seminnggu cukur dah lebat balik" Hokey...ana very2 terkezut k sebab da cukur baru seminggu tapi da lebat begitu sekalik...

Hurm...xmacam aqeela langsung keyh...langsung xsama tau...*memang lah xsama sebab lain2 mak ayah...hoho...Nih tengok aqeela nye rambut...

Nih masa puasa ritu...

seee....
FYI...rambut nih bercinta nak naik...Cukurnye masa aqeela 9 hari...kecik lagi...sory xde pics nye...sebab semua teruja nak tengok dia botak..hihik...

Masa iftar ritu
Ada yang perasan x yang lebatnya kat tengah...cam upin ipin tu huh...kalau lepas mandi kan garentilah yang rambut tengah terpacak2...hahak...abah dia selalu kasi terpacak...tapi muka dia cam gegurl so orang xkata lah dia Boy...See ayukan dia:>>> :D

Yang terbaru...
Bila ana Google je jawapannya ikut keturunan barangkali...Haha...semestinya lah sebab kaum keluar Sharimah And Othman nih semua nya rambut senipis2nya...huaaa...So tiada persoalannya lagi k...

K Wasalam...

p/s : qeela ada rambut comel ke xde rambut comel???

4 comments:

  1. comelnye qeela ^^ kalo makin chubby lagi comel :D

    ReplyDelete
  2. jom join my first GA!
    http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  3. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...