Get Your Own Scroller

Tuesday, 24 September 2013

List Peserta Segmen Ikhlas Blogwalking By ME...

Assalamualaikum...
Setelah sekian lama dok menunggu nak siapkan LIST nih yang xsiap2 nih...ana gagahkan diri plak menyiapkan segalaaaaa....yup segalanya...maaf atas kesulitan yang dialami ya...pelajar makin bertambah...yang ngajarnya seorang so bikin panas sikit lah body ni...hati segala tidor pon mikior bab ngaja...huhu...lawak lah kalau mimpi pown masok skali...besooolah tu kan baru beberapa minggu mengaja...hehe...* spbestol sangat..hihik...

Ok ni ana nak listkan Senarai Peserta yang JOIN segmen ana ni...Ana dah pikior memasak dah *memasak la sangat..huhue...Kalau yang join segmen ni boleh memcecah 30 peserta...ana akan tambah hadiah tudung INI...so sekiranya ada yang berminat boleh lah cepat2 sertai...

So kat sini Ana nak Lanjutkan tarikh tamat Segmen tok sesapa yang nak join...and tanda maaf dari ana sebab lewat berblogwalking ke blog2 anda semua and lewat wat LIST ni...k...acii x???

Sesiapa yang nak Join lagi...KLIK HERE...K ni LISTnya...Jom Kita berblogwalking ke Blog2 Mereka...klu nak pahala lebeh ley lah tinggalkan comment ke..hihi...

CLICK HERE

PESERTA


1. Miss Anonymous
Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

2. Aisha Fauzi
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

3. Eiqa Almond
http://eiqaalmond.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

4. BlogTomey143
http://blogtomey143.blogspot.com/2013/09/segmen-blogwalking-by-syifaul-saira.html

5. Jemilah Ibrahim
http://umie4hero.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

6. ain.
http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

7. ♥EKaH TiQToQq♥
http://kisahhatiekah.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html
http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

9. Nisha
http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html Joined ^.^

10. Nadratul Syazwana
http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

11. Tasha Aqisha
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

12. Syuhada Salleh
http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

13. ahmad
http://www.ahmadhasif.info/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

14. Afiqah Junizan
http://chocollyheart.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

15. Suhaila Zahari
http://lalazarryn.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

16. nur farahain
http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

17. Nolizawati Mohd Saad
http://kenapaberblog.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

18. MG schmidt
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

19. Cik Misya (Aimi Syahirah)
http://www.aimisyahirah.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html


Sekiranya anda Join tapi xde dlam List kasi tahu k...Jom Berblogwalking...

Segmen Ni Dilanjutkan Sehingga 27 Sept...(12pm)

K Wasalam...

6 comments:

  1. insha allah peserta-ii lain hope sgt segmen bermanfaat hehe , minta akak respon shortstory yang saya buat http://fanficies.blogspot.com/2013/09/hello-player-im-back.html

    ReplyDelete
  2. semoga followers semakin bertambah :)

    ReplyDelete
  3. Rajinnya join banyak kontes. Gud luck! :)

    ReplyDelete
  4. Terbaek http://sweethadiefarissa.blogspot.com/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html join yer..

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...