Get Your Own Scroller

Monday, 23 September 2013

SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!

Assalamualaikum...




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat blogger semua. Kali ini Zam ingin menjemput anda untuk menyertai SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE dan di dalam masa yang sama anda juga berpeluang MEMENANGI SATU HADIAH MISTERI dari Zam! Insya Allah segmen ini mampu memberikan manfaat kepada setiap blog yang mengambil bahagian :)

Zam akan memasukkan blog peserta ke dalam bloglist khas Zam di sepanjang bulan Oktober, & di penghujung bulan Zam akan memilih salah seorang peserta untuk menerima sebuah hadiah misteri dengan menggunakan Random.Org.

Segmen ini akan berlangsung mulai 23 September sehingga 27 September (11.59pm).

Syarat-syaratnya:
  1. Masukkan blog ZAMANI ABE ke dalam bloglist di blog anda (Penting).
  2. FOLLOW blog ZAMANI ABE.
  3. LIKE Page Abe Za In Da Blog Di FACEBOOK .
  4. Sediakan entri dengan tajuk SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!  
  5. Copy kod di yang disediakan, paste kan di HTML entri anda, dan publish.
  6. Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini :)

  7. (kredit idea hasilkan segmen mudah dan pantas ini kepada Mialiana.Com)

9 comments:

  1. Salam perkenalan, dari segmen yang sama..Jemput singgah kembali

    http://niconabiela.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  2. assalam... salam perkenalan
    dari segmen yg sama http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html .. dtg singgah dan follow

    ReplyDelete
  3. assalam... salam perkenalan
    dari segmen yg sama http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html .. dtg singgah dan follow

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama :)
    Gud Luck :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    Cik Kumbang,
    (Blog & Graphic Designer)

    ReplyDelete
  5. Salam.. Selamat bersegmen... Blogwalking kat sini.. Hehe :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen Zamani Abe & Menang Hadiah Bertuah.. Bergolek-golek ke sini sambil cuci mata..

    http://www.erazfadli.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  7. ayu datang dari segmen yang sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen bloglist istimewa..boleh la join nanti...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan hai.. singgah sini dari segmen yang sama :) jalan jalan makan angin sini..

    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...