Get Your Own Scroller

Saturday, 21 September 2013

“ Segmen Saya Mahu Ditegur”

Asslamualaikum...
selamat hari sabtu semua...permulaan hari sabtu ni ana nak join and support abang Eyriqaz..da lama ana jadi silent reader dia..dalam 4 tahun jugak lah..hehe...best baca entry2 dia...banyak sharing...btw sharing is caring right...hihi...

Ok dia ada wat segmen...segmen yang bagi ana akn lebih mengeratkan lagi silaturahim sesama blogger..yer dak??? ye la da comment bagai mestilah erat tuh..huhu...

Kenapa Ana Nak Ditegur Oleh Abg Eyriqazz?
  1. Ana juga ingin kan pembaikan untuk blog tersayang ana ni...
  2. Ana juga ingin mendengar ulasan baik or buruknya tentang blog ini sejak ia dilahirkan...
  3. Harap boleh bekerjasama...
  4. Dapat memberi idea yg memberangsangkan bagi membaik pulih blog ini...
kalau anda ingin juga blog anda di comment..silalah ke SINI... ok...

Wasalam...

31 comments:

  1. jemput join :) ada banyak hadiah :)

    http://afifahanuar.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-afifah-anuar.html

    ReplyDelete
  2. Teguran saya :

    1)Nama blog sangat panjang, sangat susah ingat, sangat susah eja..
    2) Template blog tidak berapa menarik
    3) Background lagu agak annoying
    4) Word verification agak menyusahkan readers mengomen

    ReplyDelete
  3. hai saira !

    my 2cent for this blog :
    header tu kalau letak gamabar or expand kan skit lg nice :)

    ReplyDelete
  4. komen saya walaupun ada dah yg komen serupa saya komen jg utk menguatkan lagi yg tu kena ambik perhatian

    1. Yg ucapan ahlan tu, kalau boleh buang je, x pun center kan dia rasanya lagi ok sikit.

    2. Theme kurang menarik, rasanya blogspot byk jg theme yg mengancam

    3. Warna jg memainkan peranan, serlahkan lagi.

    4. Tolong buang word verification memang manyusahkan

    ReplyDelete
  5. Teguran daripada eyqa :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    1. Sidebar nampak tak KEMAS .
    2 . Perlu buang widget yang tak penting .
    3 . Sila guna blog archive hierarchy punya . Lebih mesra pengguna .
    4 . Word verification sangat MENYUSAHKAN . Lebih baik remove .

    ReplyDelete
  6. Salam...

    Blog sebaik-baiknya tidak perlu ada background muzik...

    Page home hanya terdapat satu entry , sebaiknya letaklah 2-4 entry...


    http://www.papamifz.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari segmen yang sama :)

    Teguran untuk blog ni:
    1) Layout blog yang kurang teratur
    2) Archive better guna yg style hierarchy

    Hope sudi tegur blog cik kumbang jga :)
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    p/s:
    kalau nak background blog percuma bole klik di page freebies kat blog cik kumbang :)

    ReplyDelete
  8. As-Salam. Selamat bersegmen ... moga nanti akan lebih ramai yang datang dan singgah di blog ini.

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan.

    Satu saja teguran saya, buang musik dari laman awak, insya'allah menarik nanti.

    ReplyDelete
  10. Salam...

    Dari segmen yang sama..
    Pengguna nama url blog susah untuk diingat.
    Perbaiki header agar lebih menarik lagi.

    ReplyDelete
  11. Salam kenal cantik jugak tuan blog :)

    ok ini komen,
    sidebar byk benda tak perlu,
    width content sgt kecil
    url sgt panjang
    loading slow

    ReplyDelete
  12. salam :D blog yg cantik :)

    teguran :
    1. nama blog yg agak panjang..susah nak hafal
    2.agak simple
    3.muzik yg agak anoyying :D

    ReplyDelete
  13. 1st time shark dtg cni..
    dr segmen yg sama..

    blog mmg tomei.
    muzik mungkin boleh buang rasanya.
    widget skroll pn x perlu - ringan sket blog tanpa widget bukan2.
    home page hanya 1 entry.
    better letak 2-3 entry pada homepage.

    yg lain ok :)

    ReplyDelete
  14. Salam, Nor pun join segmen ni :).
    Komen daripada Nor :
    1. Blog boleh tengok di mobile.
    2. Penampilan di mobile tidak sama dengan desktop.
    3. Loading ok di desktop dan mobile.

    Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  15. Salam Saira,
    Blog simple tapi kemas. Cuma radio online tu kalau cari yang pembaca boleh pilih nak dengar ke tak lagi bagus sebab kadang2 pembaca berada di tempat public dan tak selesa tiba2 jer bila klik mana2 link, dengar lagu, tambah2 kalau setting speaker masa tu maksimum. :)

    ReplyDelete
  16. Salam Sabtu dari jaakechik.

    jaa datang dari segmen yang sama jugak.

    http://www.jaakechik.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    komen jaa untuk blog ni :

    1. URL blog terlalu panjang, susah utk dieja dan susuah nak ingat.
    2. saiz font entry terlalu kecik.
    3. side bar perlu diperkemaskan lagi.

    maaf banyak komen. btw, happy blogging ya!

    ReplyDelete
  17. Salam,

    Saya datang dari segmen yang sama
    Komen saya,
    tulisan header widget curly curly, susah nak baca
    Mungkin perlu re arrange widget utk nampak lebih kemas

    ReplyDelete
  18. As salam,
    Kali pertama singgah =)

    Entri2 yg digarap mmg menarik terutama entri berkenaan dakwah. tahniah!

    themes, mungkin ianya sesuai dgn jiwa tuan rumah, just color font yg hampir sama dgn colour background tu, kalau boleh tukar kaler gelap sikit..maybe much better

    moga terus sukses dalam blogging

    sekian, terima kasih =)

    ReplyDelete
  19. 1. hatoi, susahnya nak baca url blog ni. kena baca word by word baru leh tahu url blog ni. susah nak diingat dan susah nak dieja.

    2. blog kemas.

    3. ada menu blog lebih bagus. senang nak navigate.

    ReplyDelete
  20. salam… mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    komen mia, harap jangan kecik hati ya…

    1. susunan widget di side bar yang agak tidak teratur.

    2. boleh tukar template blog kepada yang lebih ceria

    3. header blog yang simple

    thanks.. (^_^)

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...