Get Your Own Scroller

Monday, 21 October 2013

Dapat Bersama Seminggu...Yeayyy...

Mama and qeela...

Assalamualaikum...
Huhu...title tuh huh hehe...cam dah dapat dok lam surgaaa...yeayyy...hahak...hurm korang ni cam xtahu lak siapa yang ana maksudkan...??? Dah dapat teka ka belom...ana klu seminggu xda fikir sal cerita dia...huh...blog ni mati..macam mati...xda cheer,lige fun gitew...ye la kisah lelawak je kan???

Hurm...ini kisah aqeela...sapa yg belum kenal aqeela siapa dalam hidup ana...silahlah ke entry2 lama sikit...seminggu sekali wajib ada kisah dia...ana just nak gitau yang umi aqeela tetiba ja call mama nak tggalkan aqeela kat penang...

Hurm...so kami pown apa lagi...yayayyyy...lorh...bukan apa umi dia nak drive balik kl tuh cam bahaya plak bawa aqeela...klu ada abah qeela xpa lah...huhu...ni bila xda xkan umi dia nak drive berdua ngn dia nak balik kl nuhhh???

Hurm bahayaaa....hurm hari sabtu 19Sept umi qeela mula tggal qeela...sabtu ni 26 Sept kitorang pegi kl antar dia pula...weyhhh...mama ana syg gila2 wei...cucu sorang...hehe...boleh lah...hurm...

K esok simpan cita lain...hehehe

syifaul saira.com


syifaul saira.com

2 comments:

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...