Get Your Own Scroller

Sunday, 6 October 2013

Laptop Rosak? Blog Pengsan...:*

Hurm pics lama

Assalamualaikum...
Hurm...korang perasan x sejak akhir2 ni ana asyik update guna adroid gitew...hurm biasalah...kaki da patah...huhu...kaki patah??? Ye lah ibarat kaki lah laptop nih...bila dia hang ana pown kena hangkan minda untuk seketika...skunk ni pown laptop dok koma lagi..

Sian betol lah hidup seorang blogger kalau laptop dia hang or rosakkan??? Sebab tu ja mata pencarian satu2 nya pemblogger..haha..* ayat tudia...nasib lah ada fon ni huh..fon pown MR S punya..tapi dia kasi masa befday ana lah..kiranya ana punya lah kan??? Yeay.hehe...

Blogger guna fon ana langsung xbest guna..aduh tention memanjang..dia xauto ke draft..kalau tgah gelong2 update tetiba masa dia tanya yes or no ke draft...bengong masa tu terclick no...ayoyoyo...padam dunia...haha...geram...

So buat masa ni ana selalu guna cc..drkat2 umah...tapi MR S xkasi sbb situ byak boy2..hurm so kitew cakap pnjamkan lah laptop awak? Dia kata k... tapi sampai skunk xhantar2 lagi...huhu...kedekut ke dia??? Sibok kot tadi pown dia ada kursus..hurm...

Sekian saja celoteh...hehe
Wasalam..

P/S : mgkin pemenang segmen umum dlm next week...

8 comments:

  1. dah hantar laptop ke kedai ke?

    ReplyDelete
  2. heee.. teman pun akan rasa macam tu gak.. rasa patah kaki bila laptop n pc rosak.. asik pk blog teman jea.. kui3

    ReplyDelete
  3. Hai Ana! Singgah & follow sini dari GA Birthday Nabila Medan.. Salam perkenalan dari Mieza.. =)
    Follower #333
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. ala , kesiannya :D sabar keyh , laptoop tuh memang nadi seorang blogger :D salam kenal :D

    singgah dan follow sini #334

    ReplyDelete
  5. bila nak umum ?

    ReplyDelete
  6. ye..tak best guna android kalau blogging..

    ReplyDelete
  7. memang lapto kalo sdah rusah mahal harganya untuk di perbaiki, mendingan mencegahnya untuk tidak rusak..
    mantap

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...