Get Your Own Scroller

Sunday, 10 November 2013

Bila My Brother Guna Bamboo Soap...

Assalamualaikum...
Hehe...tringin lagi lah nak mempromosi soap yang sekarang ni digilaaii ramai...mungkin ramai yang belom tahu kewujudan BAMBOO SOAP nih...so mulai sekarang akan hadir entry2 didalam blog ni...sebab apa??? Sebab ana kan dah jadi pengedarnya...hehe
..

Hurm...mula2 dapat tahu bamboo soap ni melalui mama kan...ana teros menjadi pengguna tegar BAMBOO SOAP nih...ana mama kakcik abang juma kak ikin and semualah...satu family...kami memang telah menjadi penggina tegar LONGRICH...dalam pada kita mengguna dapat menjana income...Alhamdulillah...

Mama dah dapat bonus pertama...xbyak...ada lah seribu gittew....memang xbanyak...sebab mama beli barang and menggunakannya ja...bukan ada jual2 pown...biasa2 ja...mama pown terpikat ngn produk2 ni pown sebab produk2 nih da macam magic...ye la...korang cuba tengok pics tuh...

Abang ana tu dia ARMY tau...korang tau lah army nih camana kulit diorang...ngn parutnya...ngn gelap gelitanya...ngn byak kesan calar...kasar kan...bukan leh watpa...memang keja diorang camtu...kita ni hya ley mencegah...


syifaul saira.com

2 comments:

  1. Syampoo ubat gigi semua ada...nak email di
    Collide91@ gmail.com

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...