Get Your Own Scroller

Sunday, 15 December 2013

Bila Dah Sakitkan???

Assalamualaikum...
Huhu...eh ada sesapa yang pernah telan ubat diatas x??? Jangan tipu erk xpernah...kalau laki ana percaya...but if gurls susah sikit nak caya...aqlah macam benda ni wajib jugak lah dispare lam handbag memasing kan...msti ada punya...haha..

Macam ana ...ana salah sorang penelan tegar ubat tersebut...xyah cakap ubat apa memang korang dah tahu kan?... nih kira share info tentang ubat la nih k...ada gak dapat ilmu manfaat kesihatan jumaat ni kan...ok latu...

Ok berbalik yg tadi...ubat diatas adalah sangat2 pntg bagi ana...every month i will take...huhu...bukan ana ni jenis xtahan sakit ( mgkin kenyataan tu ada la jugak...hehe ). Tapi sakit tiap bulan tu ana mmg xtahan sangat...memang sakit...hanya org yang rasa ja yg tahu...bila tanya kak ipar sakit nak bersalin macam period kan...dia kata lebih sikit lah...ana dah aduh2...period tiap bulan pown dah xtahan ni apatah lagi lebih sikit...memey ar...

Hurm...memang xbagus amik ubat tu tapi dari ana ke hulu ke hilir nangis baik telan dok diam2...haha...aman umah tanpa tangisan...haha...bila gi jmpa DR pown dia akan kata it's normal it's normal...macam nak kata ja..awak pernah rasa x macam mn meh nak bg rasa...aduh...teroz tiap bulan dapat mc...haha...bagoz gak...nak ngajar camana kalau sakit? Hehe xpasal2 kene panampor bebudak2 tu huh...huhu..

Bila telan ok sikit...ana x amik banyak sebulan 2 biji je...tapi banyak jugak lah kalau setahun kan...?. And DR ada kata bila dah bersalin it's become normal...ahhhh...abaikan.  tipu ja....lorh :)


syifaul saira.com

2 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ouuhh.. ubat period.. sbb xnmpk gmbar "di atas" yang ana katakan tu :D hehe.. amal follow dan add google + lama dah :) salam singga ye :)

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...