Get Your Own Scroller

Thursday, 5 December 2013

Finally, Finish My Cover Novel...

Haha...

Assalamualaikum...
Hehe...ingat rini nak wat WW je...tapi nak jugak letak ttajuk...apakah dikira words wednesday??? Hoho...

Tapi apakan daya nak jugak update kemarin tapi masa xmgizinkan...huhu...laptop ana asyik rosak je...macam nak suh tuka baru jek...huhu...hurm tggu lah hantaran nnti nak mntak laptop sebijik ley??? Hehe...

Hurm novel tajuk gini kalau korang perasan ada dah dikeluarkan tapi penulisnya orang indonesia yang blajarnya di mesir...so macam penulis Habiburrahman El Shirazy gittew...cuma novel Habib tu dia famous sebab ada pengarah bikin filem yer dak...

Novel ni pown senarnya penah kuar tv kalau perasan...tapi just drama at TV AL- HIJRAH lah...kira famous lah kan...cuma kita ja xtahu...hehe...senarnya ana pown sikit sebanyak dah lupa plot cerita...huhu...byak sangat lah nak kena ingat..hehe...

Tapi novel no sedih sbb diorang xsmpat kawin pown sebab cintaa lelaki tu terhadap Allah lebih mendalam...rindu sampai sakit2...aduh macam mana la tuh kan...??? Pedih..

Jangan lah beli klu rasa xnak baca...haha...tapi biasalah ana peminat novel2 gini...best...dalam novel cinta dunia tu selitkan novel2 gini...insyaAllah stabil korang nye perasaan...haha...ni saja ja gedik2 wat cover novel...haha...xley blah ngn plastic bag pun ada...haha...

K wasalam...


syifaul saira.com

4 comments:

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...