Get Your Own Scroller

Wednesday, 9 October 2013

Pemenang " Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira "

Assalamualaikum…

Hurm…first ana nak mintak maaf sebab lewatkan pengumuman Pemenang…memang ritu ingat nak umum gitew2 jew…sebab pemenang memenag dah ada kat my hand…Aqeela da main Cabut2tan dah ritu abis sepah satu umah..hehe…ana suh tolong cabutkan je…dia gi ramas2 and teros masok mulut kertas…nasib lorh mak lang nya ni alert…hehe…umi dia baca kang abisssss lorh…. 

Hurm…laptop masih prob yang wireless dia xberfunggsiii…aduh nak wat gumano erk…nip own datang cc nak update nih…Tapi tak pa demi kepuasan berblogging akan ku terjahi jua…haha…Ye la dak??? Kalau xdapat update tu dah macam satu beban yang x tertanggung da kan???huhu…Hurm…sory sebab banyak sangat nak celoteh bagai… 

Skunk nak umumkan Winners Of This Segmen…Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira…Yang telah berlangsung selama 17 hari jerk…hurm pastu kira dah bape ari berhutang ngn korang…akibat blog pengsan so ana pown kena lah pengsan kan diri??? Owh x…ana sedang giat membawa my love ni cari DR…nak pulihkan sakit beliau…huhu… 

Segmen INI

Ana akan beri No je…Nak tahu Anda No berepa Sila ke LIST INI…K PeMenang Bagi Kategori Promoter Terhebat Ialah…: 

Jeng....

Jeng...

Jeng...

Berupa Tudung Xclusive X 1 


<<<< Jatuh Kepada >>>> 

6. *Ain 

Pemenang Cabutan Bertuah 

Topup Rm 5 X 3 

9. 

11. 

2. 

Tahniah,tahniah,tahniah kepada pemenang…rezeki korang kan…???topup tuh dulu RM 3 X 5 pemenang…tapi skunk topup RM 3 kan da kena burn..da xguna lagi kan…hurm…Korang boleh TUNTUT di FB ana di side bar k..…Diminta kepada pemenang supaya menglistedkan (bloglist...) ana di side bar korang k…Masa Tuntut diberi sampai 15HB ni je…and selepas pada tuh hadiah dikira burn…k… 

K Wasalam…

5 comments:

  1. tahniah kpd smua

    Peringatan untuk yang nak kahwin/bakal berkahwin
    info untuk korang
    http://www.nurfuzie.com/2013/10/peringatan-untuk-bakal-pengantin.html

    Peah!
    http://www.nurfuzie.com/2013/10/peah-kucing-cik-en-yang-berbaka-

    ReplyDelete
  2. alhmdulillah.. trima kasih.. :)

    ReplyDelete

* Macam best ker Entry Nih???
* Comment sket Jom...>
* Nanti owner confirm Comment Back Lah...
*Lillahita'ala...yang baik jer..

Flavour Life Of Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...